The Other Poblenou neix el març del 2013, a sömi graphic studio, com una necessitat de fer conèixer a tots aquests nous turistes que arriben al barri el que és i ha estat el Poblenou. A poc a poc vam anar perfilant aquesta idea i amb ambicions personals, vam voler fer un mapa diferent, divertit i original, on la història del barri tingués preferència.

Va ser llavors quan vam adonar-nos que hi havia molts comerços amb molts anys de vida i plens d’entranyables històries. Aquí ens hi havíem de presentar!

Gràcies a la Teresa Moreno, del Tio Che, que ens va donar el primer vot de confiança, vam poder entrar altres locals d’interès. Volíem els més antics, els més originals, amb compromís i lligam al barri.

I ho vam aconseguir! Botigues i restaurants centenaris, antics locals reformats, joves creadors i moltes ganes de formar part d’aquest barri viu en ple creixement, van començar a publicar-se en el mapa.

Des de llavors ja portem tres edicions i doncs creiem que hem aconseguit el nostre propòsit, estar presents al barri. Perquè no sols els turistes s’interessen pel mapa sinó també els veïns de Poblenou!

Poblenou Maps