Sobre nosaltres

Sömi és un estudi de disseny gràfic que va néixer com a projecte personal l’any 2012. Situats a Poblenou des de llavors, compartim la nostra experiència de més de 15 anys com a dissenyadors, i oferim les millors solucions en maquetació de catàlegs, fotografia i disseny gràfic en general.

Passió, creativitat i sensibilitat fa que a cada projecte li dediquem l’atenció necessària en tots els detalls. Des de la primera reunió fins a l’entrega final, no importa com de gran sigui el projecte, nosaltres ens encarreguem de totes les necessitats del client.

Diseño Gráfico, Catálogos y Páginas Web

Us oferim una varietat de serveis gràfics i comptem amb una àmplia xarxa de proveïdors per tal de donar suport a tots els seus projectes.
Som especialistes en disseny, maquetació de catàlegs de productes i pàgines web, però alhora us oferim altres serveis com:
Catàlegs corporatius, suports promocionals, imatge corporativa, merchandising, il·lustració i fotografia.

Alguns dels nostres clients:
Fundació Pasqual Maragall, Turris, Pastisseria Casa Vives, Daniel Jordà, Respira Energia, The Brand Company, Grupo Goya Importaciones, Proglobal Portugal, Loopita, Capsa Promociones Publicitarias, Els Pescadors, Axon Profil, RPS Promotions, Sr. y Sra Cake, Sprint Copy, Nobrinde, Ashi Sports, Afisiona’t, Fundació Emprèn, Ajuntament de Barcelona.

Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible:

0 + 8 = ?

Vols saber més sobre nosaltres?

Víctor Xirau, (Barcelona 1974): dissenyador gràfic sènior i director d’art llicenciat en Audiovisual i Mitjans de Comunicació (St. Ignasi – 1996) i Disseny Gràfic (Llotja – 2000), ha treballat en diferents estudis des dels inicis dels 90. Sempre buscant la simplicitat i elegància en el disseny. Les seves passions són la fotografia i la tipografia. Al seu cap de setmana ideal hi ha… la família, esports de muntanya, amics, música i un bon llibre.

Cristina Reventós, (Barcelona 1973): dissenyadora gràfica sènior llicenciada en Disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Oficis la Llotja (1997) i en Disseny web a Parsons University, Nova York, (2000), ha treballat en alguns estudis com JMG Garrofé, Mid Ocean Brands o AGE Photo Stock. Entusiasta, metòdica i dedicada a la seva feina, compagina la seva vida laboral amb la familiar gaudint de la muntanya i la platja.