Alumni UPF

La Universitat Pompeu Fabra va ser creada l’any 1990 per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’establir una universitat pública orientada a l’excel·lència acadèmica i de contribuir al desenvolupament del país. Al 2009 es planteja la necessitat i l’oportunitat de crear un programa que ajudi a promoure la Universitat entre els seus antics alumnes, els membres de la comunitat acadèmica de l’entorn i d’àmbit internacional i al món institucional i empresarial, en general.

Amb aquest programa, denominat UPF Alumni (Programa d’antics alumnes i amics de la UPF), es pretén potenciar la imatge de qualitat de la UPF tant a nivell nacional com internacional i tindrà com a principals destinataris els antics alumnes de la UPF, al professorat, al personal d’administració i serveis o altres persones vinculades a la Universitat.

Desde Sömi, hem realitzat el projecte de branding pel programa Alumni on es demanava donar continuitat i desenvolupar l’univers visual existent. Es desenvolupa una gràfica sostenible en el temps i aplicable tant ON com OFF-line. Logotip, programa, merchandising i imatges per XXSS.

Últims projectes

© 2022 Sömi Graphic Studio. All rights reserved. Avís legal